Hedi Hoka

Logo Psiholog Doctor Hedi Hoka

Workshop Mindfulness – Magia Prezentului

Magia prezentului este o modalitate de inițiere în tehnica mindfulness. De asemenea, este o ocazie de a învăța să aprofundezi, să adaptezi tehnica în viața de zi cu zi. Programul poate chiar ajuta la producerea unor schimbări pentru a avea o viață împlinită. Adesea, participanții cursului sunt surprinși de profunzimea antrenamentelor de mindfulness, de conexiunea care se realizează între persoane, dar și de ușurința de a învăța tehnica printr-o modalitate experiențială.

Conștientizarea deplină a stării tale prezente se numește mindfulness. Mindfulness (atenția conștientă) este un concept psihologic, o stare conștientă în care ești prezent aici și acum. În prezent, acest concept este mult studiat de neuroștiințe, iar efectele sale benefice sunt acum o certitudine. În timpul practicării acestei tehnici, creierul secretă substanţe care stimulează starea de bine. Sunt, de fapt, niște inhibitori care imită efectele benzodiazepinelor. Cum ar fi diazepamul, de exemplu.

Prin mindfulness, înveți noi modalități de a înțelege senzațiile corpului, gândurile și emoțiile tale în raport cu starea prezentă. Vei învăța cum să manifestăm iubire față de tine, astfel încât să-ți trăiești viața mai împlinit și într-un mod mai sănătos.

Invită-mă să vorbesc despre respirația conștientă și mindfulness la evenimentul tău de wellbeing.

„Respirația este o artă și o știință, în același timp.”

Psiholog Doctor Hedi Hoka