Hedi Hoka

Logo Psiholog Doctor Hedi Hoka
Sunt Hedi Hoka, m-am născut în Cluj-Napoca (România), sunt femeie, fiică, soră, mamă, psiholog, doctor, psiholog principal în Colegiul Psihologilor din România, autor, trainer mindfulness, terapeut în practica somatică și facilitator constelații familiale. Pasionată de neuropsihologie, am căutat mereu să transpun într-un limbaj ușor accesibil mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor noastre. Timp de un deceniu, am îmbrățișat cu mare drag cariera de lector doctor la catedra Facultății de Psihologie Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Și pentru că ador să explorez mai multe ramuri ale psihologiei, despre mindfulness, am studiat în cadrul Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, Massachusetts, USA și sunt profesor/trainer certificat internațional de Mindful International Academy. Sunt, de asemenea, fondatoarea asociației European Academy For Mindfulness.

Sunt Hedi Hoka, m-am născut în Cluj-Napoca (România), sunt femeie, fiică, soră, mamă, psiholog, doctor, psiholog principal în Colegiul Psihologilor din România, autor, trainer mindfulness, terapeut în practica somatică și facilitator constelații familiale.

Pasionată de neuropsihologie, am căutat mereu să transpun într-un limbaj ușor accesibil mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor noastre. Timp de un deceniu, am îmbrățișat cu mare drag cariera de lector doctor la catedra Facultății de Psihologie Aplicată din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Și pentru că ador să explorez mai multe ramuri ale psihologiei, despre mindfulness, am studiat în cadrul Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, Massachusetts, USA și sunt profesor/trainer certificat internațional de Mindful International Academy. Sunt, de asemenea, fondatoarea asociației European Academy For Mindfulness.

Despre Psiholog Doctor Hedi Hoka

După o experiență profesională de 15 ani, am decis să aprofundez tainele psihoterapiei fenomenologice, descoperind, astfel, călătoria traumelor și a darurilor transgeneraționale în dinamicile ascunse în dinamicile ascunse ale familiilor.

Am publicat două cărți, „În adâncul sufletului. Vindecarea prin metoda constelațiilor familiale” (2023) și „Iubesc să fiu femeie” (2014), pe care te invit să le descoperi.

În anul 2023, am obținut Premiul de Excelență pentru cele mai în vogă cărți de dezvoltare personală din România, conform Galei Performanței și Excelenței din România.

Finalul anului 2023 mi-a mai adus și un premiu pentru Psihologie și Dezvoltare Personală pe care l-am primit cu bucurie în cadrul Galei Campionilor din România.

Abia aștept să te cunosc!

Premii obținute

Premiul de Excelență pentru cele mai în vogă cărți de dezvoltare personală din România

Premiul de Excelență pentru cele mai în vogă cărți de dezvoltare personală din România, de a îți vindeca rănile care își au originea în familie, eliberarea de traumă transgenerațională – „În adâncul sufletului. Vindecarea prin metoda constelațiilor familiale” publicată la editura Bookzone și pentru bestseller-ul „Iubesc să fiu femeie”. Premiul a fost oferit în cadrul Galei Performanței și Excelenței din România, București, 2023.

Premiul de Excelență pentru Psihologie și Dezvoltare Personală

Premiul de Excelență pentru Psihologie și Dezvoltare Personală, în cadrul Galei Campionilor din România, Brașov 2023.