Hedi Hoka

Logo Psiholog Doctor Hedi Hoka

Retreatul “Darul vieții”

„Darul Vieții” este un retreat de 7 zile conceput special pentru a face o călătorie spre a descoperi acest dar. Evenimentul este unul profund și poate avea efect terapeutic vindecător. Oamenii care se reunesc în acest retreat vor să descopere ce este mai bun din ei înșiși pentru a face față provocărilor și oportunităților vieții.

Vindecarea în grup este mai puternică decât atunci când o faci singur, deoarece părți din ceilalţi care se vindecă, implicit, se vindecă și în tine. Atunci când ești conectat la grup, ceea ce tu vindeci în sufletul tău o faci și pentru cei din comunitate, din familie și din generațiile viitoare care vin după tine.

„Darul Vieții” este menit să fie împărtășit, văzut, înțeles și acceptat de fiecare dintre noi. Descoperirea, dezlegarea și împuternicirea acelui dar fac parte din scopul nostru aici pe Pământ. De aceea această călătorie de autodescoperire la care te invit în cadrul acestui retreat este transformatoare, pentru că poate debloca niveluri mai înalte de conștiință, vindecare, productivitate și conectare la viață.

Pe parcursul a 7 zile, vom folosi metoda constelațiilor familiale, meditația mindfulness, mâncatul conștient, tehnici de respirație transformațională, exerciții practice de experiență somatică pentru mușchiul psoas, denumit și mușchiul sufletului, practici de mișcare conștientă, baie de sunete, cerc de masculinitate, cerc de feminitate, dansul sufletului inspirat din „Five Rhythms” și învățăturile dovedite științific de dezvoltare personale. Un element inedit pe care l-am pregătit sunt constelațiile cu natura și reconectarea la esența noastră: energia masculină și cea feminină.

Galerie

Temele de lucru pe care le vom aborda

• Relația cu părinții
• Relația cu copilul și cu adolescentul din interior
• Relația cu corpul
• Relația cu abundența
• Relația de cuplu
• Relația cu viața
• Reconectarea cu sufletul

Experiența retreatului te va ajuta să deblochezi părți din tine care își doresc o viață împlinită și care deja știe cum să o obțină. Vei dobândi un gust al libertății nelimitate care este posibilă pentru toți cei dispuși să o revendice.

În fiecare dintre cele 7 zile, vei obține idei proaspete și experiențe care îți vor schimba felul în care te conectezi la viață pe măsură ce te reconectezi cu sufletul. Accentul se pune pe experimentarea și simțirea adevăratei tale puteri interioare. Vei experimenta bucuria de a descoperi cum viața ta interioară îți creează viața exterioară. Vindecând trecutul, putem să ne creăm un viitor nou.

Anunță-mă când se desfășoară următoarea ediție


Testimoniale
Ce spun participanții din ediția anterioară?

„Darul Vieții, un dar pe care l-am integrat cu ajutorului omului minunat Hedi. A fost o călătorie de suflet cu sens, cu regăsire, conexiune, căldură și reîntregire. Mulțumesc din suflet grupului și, în mod special, lui Hedi! Aștept cu nerăbdare următorul retreat.”
Aurelia, Constanța

„Darul Vieții semnifică oportunitatea de a elibera tot ceea ce nu te ajută, eliberezi spațiul pentru a primi un dar special. Darul e lângă noi întotdeauna, e nevoie să deschizi «cutia» să primești cu tot sufletul Darul Vieții și să te bucuri de acest dar minunat. Hedi, prin răbdarea, căldura și înțelepciunea ei, te susține pe parcursul acestei călătorii minunate. Îți oferă siguranță, încredere, iar spațiul creat te ajută să devii vulnerabil, să te deschizi și să accepți viața.” Alina, Petroșani

„Darul Vieții a fost o călătorie de 7 zile până la capătul lumii și înapoi cu toate mijloacele de transport. Am fost pasager observator în această călătorie și am călătorit cu emoțiile mele, cu mintea și cu corpul spre sufletul meu. Am ridicat pe rând câte o bucățică de suflet, i-am făcut loc în inima mea, le-am întregit ca pe un puzzle al vieții. Am călătorit prin anotimpurile vieții, prin pajiştile neexplorate ale iubirii și ale feminității și am văzut că pot să simt orice, chiar dacă nu e ceea ce recunosc, și pot să primesc fără judecată și fără condiții. Au fost 7 zile de conectare, de râs, de distracție, de bucurie și de drag. A fost un grup divers, dar unitar, foarte dinamic și integrat în darul vieții.”
Ioana, Timișoara

„Vindecarea îmbracă, adesea, forme neobișnuite. În cazul acestui retreat, Darul Vieții, pentru mine, pot spune că a venit călare pe aripile vântului. Am avut deosebita plăcere de a fi ghidat prin labirintul energetic al strămoșilor mei de minunata, înțeleapta și cu adevărat profesionista Dr. Hedi Hoka. Mulțumesc, Hedi, pentru răbdarea și, mai ales, pentru blândețea pe care mi le-ai oferit, m-am simțit tot timpul în siguranță chiar și atunci când am fost pus față în față cu fricile necunoscute ale subconștientului. Mulțumesc pentru explicațiile detaliate și exemplele concrete pe care le-ai folosit pentru a ne face conștienți de mecanismele relațiilor familiale. Te rog să nu renunți niciodată la prezentarea de introducere și la umorul fin precum un ciocan din vată de zahăr. În încheiere, vreau să-ți mulțumesc pentru că mi-ai dat posibilitatea, pentru o săptămână, de a trăi frumosul vis al unei nopți de vară.”
Constantin, Iași

„Vreau de la bun început să îți mulțumesc pentru că ai deschis acest canal energetic spre tine și m-ai acceptat în energia ta. Acest retreat și decizia de a participa reprezintă dovada clară că orice decizie care pare nepotrivită sau chiar proastă este, de fapt, cea mai bună decizie când te uiți în urmă chiar și cu câteva zile. Trebuie să mărturisesc că întâlnirea cu tine este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Fără să exagerez, am renăscut și mi-ai demonstrat că pot porni în acest proces de vindecare cu iubire și blândețe. Îți mulțumesc, te iubesc și îmi doresc să călătorim împreună!”
Roxi, Timișoara

„Retreatul Darul Vieții a fost cea mai frumoasă călătorie din viața mea. Hedi ne-a ghidat cu atât de multă blândețe, cu sufletul ei conectat la povestea noastră și cu multă pricepere pe acest drum al nostru către vindecare. Am existat timp de 7 zile într-un spațiu de siguranță, de nonjudecată, de conexiune și lumină. Am regăsit părți pierdute din mine cu bucurie, am vindecat răni, am simțit înțelegere și iubire, acceptare și integrare.”

„Am venit să înțeleg fricile atât de mari legate de rolul de maternitate și am găsit o stare atât de profundă, liniște interioară. M-am conectat cu bebelușul din burtica mea și am simțit energie și iubire. Dar pe parcursul retreatului am avut multe alte conștinetizări din celelalte constelații din grup care mi-au adus răspunsuri la întrebări, pace, acceptare și vindecare.
Dacă dorești să experimentezi un eveniment sau un retreat, Hedi va fi cel mai potrivit ghid pentru tine! Pe lângă super-calificările profesionale, Hedi fiind doctor în psihologie care a studiat pe aproape tot mapamondul, ea lucrează cu toată inima, cu multă conectare și prezență, cu vocație și pricepere și nu mă pot gândi la o persoană mai potrivită să te ghideze în călătoria ta către vindecare.”
Alina, Brașov

„Vreme de 7 zile ne-ai condus cu naturalețe, feminitate și blândețe prin labirintul din interiorul nostru. Ne-ai dus în ochiul din interiorul furtunii. Apreciez darurile tale și îmi doresc să se bucure de ele și alții și cei care simt chemare să se conecteze cu focul vieții. Pentru mine, acest retreat a însemnat regăsire, renaștere și poftă de viață.”
Olimpia, Cluj-Napoca

„Astăzi este ultima zi din cele 7, cifra reîntregirii, și mi se pare că atâtea straturi senine are cerul. Fie ca înzestrarea divină cu care tu ai venit aici pe pământ și printre noi să continue la fel de senină și infinită până la capăt. Îți mulțumesc pentru acest loc frumos pe care l-ai ales pentru noi toți, pentru toată dedicarea, învățarea și râsetele colorate. Îmi voi aminti mereu de darurile primite în acest retreat, sunt precum o rază de soare, praf de stele, scânteie divină.”
Nicoleta, București

„Îți mulțumesc pentru toate emoțiile, durerile, sentimentele frumoase pe care le-am învățat prin Darul Vieții. Mulțumesc că nu ai obosit niciodată să ne ghidezi cu toată ființa ta! Ești o persoană frumoasă inside-out. Am trăit tot ce se putea trăi în aceste zile. Le-am luat ca pe un cadou pe care, după ce ajung acasă, o să-l despachetez încet-încet cu multă blândețe și iubire. Ești o minune în viața tuturor care te cunosc și care te vor cunoaște. Am doar cuvinte de recunoștință pentru tine.”
Timi, Cluj-Napoca

„A fost cel mai frumos dar să te cunosc. Au fost cele mai frumoase 7 zile din viața mea. Îți mulțumesc din inimă. Vin la următorul retreat cu prioritate.”
Erzsi, Cluj-Napoca

„Alături de Hedi, simți vibrația vieții. Descoperi în pași conduși cu blândețe și iubire fiecare păricică din tine care a fost rănită, iar drumul vindecării alături de ea îți oferă încredere, speranță și eliberare pentru a primi Darul Vieții. Mulțumesc cu recunoștință pentru această călătorie!”
Ancuța, Constanța

„O călătorie plină de iubire, înțelegere, integrare și acceptare. Dacă aş alege un citat care mi-a fost ghid pe parcursul acestei călătorii, ar fi următorul: «Tot ce faceţi să fie făcut cu dragoste!» (Corinteni 16:14) Asta este tot ce am primit din partea minunatei Hedi. Un om care dăruiește mult cu dragoste și bunătate. Hedi este un ghid care îți este dat să-l întâlnești. Sunt recunoscătoare pentru tot frumosul și iubirea de care am avut parte din partea ei și a participanților la acest retreat. O mare bucurie și o întregire a mea ca om. Veți rămâne cu toții în inima mea.”
Oana, Petroșani

„Hedi, ești în inima mea asemenea unei raze de soare! În clipa în care mi-ai atins sufletul, am reușit să mă văd curcubeu.”
Betty, Petroșani

„În această călătorie de 7 zile, m-am reconectat la mine. Cu pași mici, am luat contact cu părțile întunecate și dureroase ale sufletului într-un cadru de siguranță creat cu atâta blândețe de Hedi a noastră dragă. Mi-am îmbrățișat copilul din interior, am onorat strămoșii și am reaprins scânteia vieții. Am creat cea mai frumoasă ancoră la care să ne conectăm atunci când deschidem o filă albă, nouă în viața noastră. Cu imensă recunoștință pentru tot ce ai creat pentru noi! Hedi este o femeie minunată, caldă și blândă.”
Cosmina, Gherla